Pillartech
.
Select Language.svenska

Pillar Technologies induktionsförslutning

Induktionsförslutningsprocessen applicerar en foliefilm eller "lockförslutning" på en behållare med hjälp av induktionsström utan direktkontakt. Denna process hjälper förpackningsföretag att lufttäta, manipuleringsskydda förslutningar för ett brett sortiment av produkter: från livsmedelsförpackningar och mediciner till drycker, lösningsmedel och kemikalier. Med ett förslutningslock på plats kan förpackningsföretag och -tillverkare förhindra produktläckage från nästan alla typer av behållare.

Pillars hemsida för Induktionsförslutning hjälper dig att:

Pillar Technologies erbjuder induktionsförslutningssystem för alla produkter

Induction Sealers

Pillar Technologies producerar ett brett sortiment av induktionsförslutningsutrustning för att möta dina behov. Vår Unifoiler-linje har den högsta prestandan i branschen i dag. Våra Unifoiler Waterless Induktionsförslutningsmaskiner har inget behov av högljudda fläktar eller skrymmande kylsystem, vilket innebär mindre underhåll och mer kostnadsbesparingar för dig.

Pillar Technologies har den rätta förslutningsutrustningen för din verksamhet. Med vår bärbara 1kW-förslutare till våra 2KW-, 4kW- och 6kW- Unifoiler induktionsförslutningsenheter, erbjuder Pillar det senaste inom luftkyld förslutningsteknik.

Vi levererar till läkemedels-, kemi-, livsmedels-, dryckes-, mejeri-, hälsa & skönhetsindustrin. Oavsett om du försluter vätskor, oljor, tabletter, kapslar, pulver, krämer: you name it, så kan vi försluta det.

Pillar Technologies... vi fixar biffen!

Pillar Technologies är en del av Illinois Tool Works. Hos Pillar har vi en stolt historia av att leverera förslutningsindustrins mest pålitliga och toppmoderna induktionsförslutningsutrustning. Det har vi gjort i över 40 år.