Pillartech
.
Select Language.Suomi.Tuotteet.Unifoiler 2kW

2kW Unifoiler™ induktiosaumaaja

2kW saumaajat: 2kW Unifoiler on “alan työhevonen”. Jokaisessa järjestelmässä on 2kW IGBT tehonsyöttö ja seuraavat vakio ominaisuudet: mikroprosessoriohjaus, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, täysin säädettävä saumausteho, asiakkaan käyttölukitukset, laitteen ulkopuolinen käyntisignaali, automaattikäynnistys ja säädettävä saumaus puuttuu -hälytys. Ilmajäähdytteisissä Universal ”litteä” tai ”tunneli”-saumauspäissä on sopiva pään muotoilu, joka on suunniteltu saumaamaan käytännöllisesti katsoen kaikkia halkaisijoita ja malleja. Saumauspäät ovat vaihdettavia, ja koneenkäyttäjä voi saumata litteitä vakiotulppia tai annostelutulppia samalla järjestelmällä. Asennus selitetään alla.

 

http://www.pillartech.com/Sealers/images/Hand-Held-2006-sm.jpg

Unifoiler-C kuljettimeen asennettu kiinteä järjestelmä
(näytä mittakuva #CG2074-1)
Unifoiler-C:ssa on 2kW tehonsyöttö ja Universal ”litteä” tai ”tunneli”-saumauspää. Konetoimituksessa on kiinteä saumauspään asennuskiinnitin saumauspään kiinnittämiseksi paikalla olevaan kuljettimeen. Kiinnittimessä on kuusi (6) porattua reikää, joiden avulla sen voi asentaa oikeaan korkeuteen kuljettimella. Linjalta toiselle siirrettävän jalustan voi aina asentaa tarvittaessa myöhemmin.

 

http://www.pillartech.com/Sealers/images/unifoiler-hand-held.jpg

Unifoiler-U siirrettävä yhdistelmäjärjestelmä
(näytä mittakuva #CG2074-12)
Tämä yhdistelmäjärjestelmä yhdistää tehonsyötön ja Universal ”litteä” tai ”tunneli” - saumauspään ruostumattomasta teräksestä valmistettuun siirrettävään pyörillä varustettuun jalustaan, ja 50 cm korkeuden säätö, jolla säädetään samalla kaikkien laitteen osien korkeus (anturit ym.). Koneenkäyttäjä voi siirtää laitetta linjasta toiseen tai ottaa pois tarpeen mukaan.

 

Waterless Induction Sealer 1kW

Unifoiler-UC siirrettävä järjestelmä ja siihen liitetty 160mm kuljetin
(näytä mittakuva #CG2074-22)
Pillar:in Unifoiler-UC on ainutlaatuinen, sillä olemme suunnitelleet siirrettävän telineen niin, että siihen voi liittää 160mm pituisen nopeussäädettävän kuljettimen 114mm lamellilla. Laitteessa on samoja osia kuin Unifoiler-U:ssa, jotka mahdollistavat maksimisaumaustehon, lisäetuna erillinen järjestelmä ja kuljetin! Tämä laite on hyvin suosittu järjestelmissä, jotka eivät ole kokonaan automatisoituja. Se on helppo liittää koko linjan kuljettimeen myöhemmin