Pillartech
.
Select Language.Nederlands

Pillar Technologies Inductiesealing

Bij het inductiesealproces ontstaat er een verbinding tussen een folieseal en de hals van een fles of container met behulp van inductiestroom, zonder dat er direct contact met het product is. Dit proces zorgt ervoor dat er een luchtdichte garantiesluiting en “eerste gebruikers” indicatie op het product komt. Het is toepasbaar op een breed scala van verpakkingen voor voedsel, pharma, drank en chemische industrie. Met een juiste sealsluiting voorkomt men lekkage tijdens het transport van de vullocatie naar de eindgebruiker.

Pillar Technologies Inductiesealing website kan u helpen met:

Klik op de afbeelding om de volledige advertentie te bekijken.

Induction Sealers

Pillar Technologies biedt Inductiesealingsystemen voor alle toepassingen.

Pillar Technologies produceert een breed scala van inductiesealapparatuur om aan uw wensen te voldoen. Onze Unifoiler lijn voldoet aan de hoogst gestelde eisen van de huidige industrie. Onze Unifoiler watervrije inductiemachines hebben geen luidruchtige ventilatoren of omvangrijke waterkoelingsystemen nodig, wat zich vertaalt in minder onderhoud en meer kostenbesparingen voor de gebruiker.

Pillar Technologies biedt de sealapparatuur die geschikt is voor uw bedrijf. Van onze draagbare 1kW tot onze “high speed” 2KW, 4kW en 6 kW Unifoiler machines. Pillar biedt het nieuwste op luchtgekoelde sealtechnologie.

Wij leveren aan de farmaceutische-, medische-, chemische-, voedingsmiddelen-, dranken-, zuivel-, health & beautyindustrie. Of je nu vloeistoffen, oliën, tabletten, capsules, poeders, kristallen of pasta’s afvult, wij kunnen het waarschijnlijk sealen.

Pillar Technologies …….Bij ons bent u volledig ingedekt!

Pillar Technologies is een divisie van Illinois Tool Works. Bij Pillar verstaan we de kunst van inductiesealen. We zijn trots op onze ervaring van ruim 40 jaar op het gebied van inductiesealen.